Investors Housen IR-sivut

Investors House kasvattaa vauhdilla vuokraliiketoimintaansa

Investors Houseen kuuluvan OVV:n asuntovuokraus kasvoi lähes neljänneksen alkuvuonna

Petri Roininen Investors House
Investors Housen toimitusjohtaja Petri Roininen.

Kiinteistösijoittaja ja -palveluyhtiö Investors House -konserniin kuuluva, yrittäjävetoinen OVV-ketju vuokrasi tammi-toukokuussa 2 097 asuntoa, kun samalla ajanjaksolla vuotta aiemmin OVV vuokrasi 1707. Vuokrattujen asuntojen määrä nousi siis 23 prosenttia vuotta aikaisemmasta.

Toukokuussa ketju vuokrasi 477 asuntoa, mikä mikä on 25 prosenttia enemmän kuin viime vuoden toukokuussa vuokrattu 381 asuntoa.

’’Koko Suomessa toimivan OVV -ketjun voima on yrittäjyydessä. Olen varma, että yrittäjyys on yksi keskeinen syy miksi olemme haastavassa markkinatilanteessa voittaneet asiakkaiden luottamuksen ja kasvaneet. Kiitos kuuluu OVV -yrittäjille läpi Suomen’’, sanoo Investors Housen toimitusjohtaja ja OVV-ketjun hallituksen puheenjohtaja Petri Roininen.

OVV-ketju toimii 13 paikkakunnalla koko Suomessa ja tekee vuositasolla noin 5 000 asuntovuokrausta sekä hallinnoi lähes 2 000 yksityisessä omistuksessa olevaa vuokra-asuntoa.

Ketjun asiakkaita ovat yksityiset asuntosijoittajat, sijoitusyhtiöt, rahastot, säätiöt sekä taloyhtiöt ja yhteisöt. Palveluita ovat vuokravälitys ja myynti, joita hoitavat OVV Asuntopalvelut -ketjun franchising yrittäjät. Heidän palveluistaan löytyy myös vuokravalvonta, hallinointia ja vuokrantakaus yksityisasiakkaille.

Sijoitustaloyhtiöille OVV tarjoaa isännöinnin ja hallinnoinnin lisäksi taloushallintoa sekä tarvittaessa myös konsultointia ja kokonaisvaltaista kiinteistöjen asset management palvelua Investors House Kiinteistövarallisuudenhoito Oy:n yksikössä.

Investors House paransi tulostaan alkuvuonna. Tase kasvoi 56 miljoonasta 96 miljoonaan euroon. Sijoituskiinteistöt kasvoivat 28,9 miljoonasta 77,9 miljoonaan euroon, korolliset velat 17,4 miljoonasta 41,4 miljoonaan euroon.

Investors Housen liiketulos parani ensimmäisellä neljänneksellä -0,1 miljoonasta 1,0 miljoonaan euroon. Kohennusta selittävät arviolta 0,8 miljoonan euron positiivinen tulosvaikutus Apitare-kaupasta ennen veroja sekä kulusäästötoimet molemmissa segmenteissä Kiinteistöissä ja Palveluissa.

Kommentoi
Ylös
>